September 2021: WTF! Whisky Tasting Festival Utrecht gaat door!

Het coronavirus heeft ons allemaal geraakt.

Festivalgangers kwamen er afgelopen zomer bekaaid vanaf, maar voor organisatoren is het 2020 misschien nog wel een tandje zwaarder geweest. Gelukkig gloort er licht aan de horizon en worden de eerste festivals langzaamaan bevestigd. Zo ook WTF Utrecht, waar je in september terecht kan voor dranken over de hele wereld.

Voor festivalfanaten die geen belletje horen rinkelen bij WTF Utrecht; misschien zegt Whisky Tasting Festival je wel wat. In 2019 vond de laatste editie plaats, vorig jaar ging-ie vanzelfsprekend niet door. Om je een beeld te geven van het festival, hebben we een video toegevoegd.

Waarom Whisky Tasting Festival nu als WTF Utrecht door het leven gaat, is simpel: de whiskyliefhebber komt nog altijd aan zijn trekken, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Maar het is lang niet meer het enige wat het festival te bieden heeft. Rums, jenevers, cocktails en andere dranken; er is genoeg te proeven! Ook bierliefhebbers komen er zonder problemen aan hun trekken.

WTF Utrecht kent 1 lange sessie (van 14-20u), juist om de mensen alle tijd te geven om relaxed te kunnen ontdekken en proeven. Tientallen standhouders presenteren daarvoor honderden verschillende dranken, vanuit de hele wereld. Een deel is zonder bijbetaling te proeven, voor de meer exclusieve (winkelprijs >50 euro) zal een redelijke vergoeding gevraagd worden. Uiteraard is er ook te eten, verzorgd door meerdere foodtrucks die in de Werkspoorkathedraal staan.

Wij kunnen niet wachten tot andere festivals het voorbeeld van WTF Utrecht volgen en data in de zomer vastzetten. Hou je agenda binnen handbereik!

WTF Utrecht vindt plaats op zaterdag 18 september in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Tickets zijn nog te koop via de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us Contact Us